Element Metaal – Herfst
25 september 2017
Het is weer Lente, de tijd van het Hout Element!
21 maart 2019
Show all

De Nine Star Ki energie van 6 maart tot 4 april:

Aarde 8 – Water 1 – Hout 3

In dit Aarde 8 jaar zijn we nu doorgestroomd van een Aarde 2 maand naar een Water 1 maand. De NSK combinatie van Water 1 en Aarde 8 geeft ons de weerspiegeling aan van de seizoen energie (Qi) van het noordelijk halfrond, de Noordpool. Aarde 8 geeft de Qi weer van de late Winter en is de brug tussen de Winter (Water 1) en de Lente (Hout 3). Het roert de eens zo stille Wateren, het koestert verborgen dingen vanuit de diepte en ze verwerft materiële vormen, zichtbaar voor iedereen. Dit proces definieert hoe de toekomst zich zal ontvouwen, net zoals nieuwe knoppen een scheut worden.

Wat wordt er zichtbaar gemaakt?

Er zullen nieuwe beelden weerkaatsen op het oppervlak en aangeven hoe de golven zich zullen gaan ontvouwen. Zullen ze halsoverkop tegen de rotsen botsen, of zachtjes de zandige kust strelen? Ja, het is tijd, we moeten beslissen.

Eerder verborgen omstandigheden worden nu naar de oppervlakte gebracht, maar niet alles dat nu ontwaakt, is zo duidelijk voor onze zintuigen. De meeste van deze nieuwe patronen zijn voorbodes en richting aanwijzers die suggereren hoe de toekomst zal gaan verlopen. We moeten dus goed waakzaam zijn voor deze subtiele indicaties en goed opletten. Er kunnen ook in sommige gevallen nieuwe patronen uit de diepte ontstaan, dit zal ​​in een meer tastbare vorm zijn: een draak die uit de golven barst. Een verrassing!

Wereldwijd verplaatst Aarde 8 de Winter (Water) naar de Lente (Hout). En wat een prachtig en hoopvol seizoen bevinden we ons nu in! Maar let op kleine scheurtjes in het ijs.

Welke invloed zullen we ervaren?

Zowel Aarde 8 als Water 1 hebben een Yin Qi en dwingen een neerwaartse invloed af. Dit kan een soort afpel effect geven, een heuvel of helling die kan afbrokkelen en ondersteund moet worden. Het is een tijd waarin kleine, niet zo opvallende, incidenten snel tot substantiëlere omstandigheden kunnen uitlokken. Water 1 staat voor subtiele details, potentiële fouten, verborgen krachten en duisternis. En Aarde 8 staat voor (plotselinge) verandering, revolutie, omkeren en draaien.

Hout 4 mensen moeten nu waakzaam zijn, omdat hun persoonlijke energie positie in het Water 1 Huis staat in dit Aarde 8 jaar. Dus deze situatie is voor Hout 4 nog meer voelbaar.

Wat hebben we karmisch te verwerken in deze periode?

Water 1 ervaart een gunstige tijd om karmisch en systemisch te verwerken.

Aarde 2 voelt de Qi wat gunstiger en dat is wel fijn na de afgelopen uitdagende maanden.

Hout 3 bewandelt zijn weg helder en met weinig controlerende factoren.

Hout 4 krijgt dubieuze steun maar pas wel op voor plotselinge veranderingen.

Aarde 5 ziet de vooruitzichten helderder, met af en toe wat afleiding.

Metaal 6 moet op de details van zijn onderneming letten.

Metaal 7 vind ondersteuning en inspiratie.

Aarde 8 krijgt reflectie in de avond, na een drukke dag.

Vuur 9 krijgt een boost, die hem verder kan brengen en helderheid kan geven.

Wil je ook graag meer weten over de Nine Star Ki, je eigen NSK Blauwdruk begrijpen en weten waar je krachten en potenties liggen?

Je kunt bij mij je persoonlijke blauwdruk laten maken of nog leuker! Deze zelf maken en die van de mensen om je heen op onze 3-daagse Cursus Vijf Elementen NSK Blauwdruk.

Energieke groet van Natasja Holwerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595