Aanbiedingen

🌺 De komende 30 DAGEN (t/m 30 augustus 2018) héérlijk verkoelen én ontspannen met de leuke 30% ZOMER KORTING bij Praktijk Reb Your Body

BOEK NU je welverdiende Voetreflex massage afspraak door te bellen met 06-2277859 of stuur een email naar info@rebyourbody.nl 

Yin_Yang🌞 AANBIEDING 💧: Verkoelende 👣VOETREFLEX 👣 met 30% ZOMER KORTING!

Koelen en hitte vermijden
De zomer is het seizoen van het Element Vuur, maar overmatige hitte kan Vuur niet verdragen. Daarom is te lang in de zon liggen niet goed, je kunt hier een zonnegriep van oplopen. Jonge kinderen en ouderen zijn hier extra vatbaar voor. Ook mensen die aan de medicijnen zitten zijn extra gevoelig voor de zon. Dus pas hier mee op!

Vuur wordt ook gekoeld en getemperd met het Element Water. Het lichaam verkoelen kan daarom ook heel fijn zijn met 👣VOETREFLEX MASSAGE gericht op het Water Element.
De Voetreflex massage is voornamelijk gericht op de Nier & Blaas meridiaan van het Water Element.

Doe maar rustig aan op de warme dagen van de zomer. Wij zijn hier in Nederland gewend om gewoon door te draven en te rennen. Neem liever een voorbeeld aan de zuidelijke landen met hun siësta in de middag.
Om te koelen kun je ook water met yinne dorstlessers drinken. Probeer maar eens water met schijfjes komkommer, citroen of munt. Munt kan je ook perfect drinken als thee in de zomer, zowel warm als afgekoeld.
Verkoelend werkt ook als voeding bv waterkers, sla, perzik, asperges, venkel en komkommer. Watermeloen werkt ook prima om yang te dempen en voor het aanvullen van vocht en yin.

Summary
Aanbiedingen
Article Name
Aanbiedingen
Description
Water controleert Vuur. Kies voor een verkoelende voetreflexmassage van het Water element (Nier / Blaas).
Author
Publisher Name
Mario Kaag
Publisher Logo