Edelsteen Healing

Edelsteen Healing

Edelstenen en ons menselijk lichaam bestaan uit energie (Qi). Alles om ons heen is Qi en heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie. Deze Qi noemen we de Levensenergie, een voortdurende energetische uitwisseling en beweging die volop stroomt. Edelstenen werken door deze trilling in op de energievelden van ons menselijk lichaam. Door de verschillende edelstenen op energetische punten van het lichaam te leggen of te masseren, kan er een uitwisseling plaats vinden tussen mineraal en mens en daardoor kan men zich beter en energieker gaan voelen. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en karakters, met elk hun eigen specifieke werking. 

Bij de Edelsteen Healing zal Natasja zich afstemmen op jouw energieveld en je Elementen Blauwdruk van het Leven, en aanvoelen waar er disbalans zit in de Levensenergie. Met krachtige en prachtige Edelstenen worden in de fijn stoffelijke lagen energieblokkades opgespoord en behandeld. Zo kunnen deze makkelijker worden losgelaten. Een Healing met Edelstenen zal je ervaren als een heerlijk bad vol Qi waar je heel diep met jezelf in aanraking komt en inzicht krijgt in emoties. Verschillende emoties kunnen zich laten zien en voelen, welke losgelaten mogen worden. De tintelende doorstroming van Qi zal je als bijzonder ervaren, je wordt meer ontspannen en je krijgt helderder en schonere Qi.  

Wat doet de Edelsteen Healing voor jou? 

  • Geeft een moment voor jezelf waarbij je Qi in balans wordt gebracht, zodat je leven harmonieuzer en bewuster kan worden
  • Helpt je bij het loslaten van emoties en blokkades 
  • Zorgt voor zelfinzicht en inzicht in de ander 
  • Geeft een diepe bewustwording van de kern van je fysieke en emotionele klachten 
  • Het zorgt voor een goede doorstroming van je Levensenergie 

Je kunt je Edelstenen Healing inplannen bij Natasja via: Soul Coaching

UPDATE : het Corona virus & onze praktijk

❗️Verlenging van de maatregelen: Praktijk tot en met 28 april gesloten❗️

🌸Helaas kunnen wij, tot in ieder geval 29 april elkaar niet ontmoeten bij ons in de praktijk.

Dit betekent dat wij alle afspraken en workshops zullen gaan verplaatsen. Wij zijn nu druk bezig om iedereen te benaderen, om de afspraken te verplaatsen. We vertrouwen erop dat dit helemaal goed komt, we geven de moed niet op!

We beseffen dat dit iedereen raakt, allemaal op onze eigen manier. De impact is voor ons allen enorm, maar ook verschillend.

Immuun thee voor interne ondersteuning.
Graag wil ik wijzen op een Psycho-emotioneel aspect. Het hebben van mentale / emotionele stress (ook wel dis-stress genoemd) is juist nu vanwege het Corona-virus een factor die aandacht zou moeten krijgen.
❤ Ik weet dat veel van jullie zich zorgen maken. Dat is ook terecht. Maar het is vooral belangrijk om rustig te blijven en goed voor jezelf blijven zorgen. ❤ Zeker in deze tijd van stress en onzekerheid is het belangrijk om kalm te blijven, rustig door te ademen en voldoende te bewegen en te rusten ❤ Wees lief en behulpzaam voor elkaar ❤

❤  We sturen jullie veel licht en liefde ❤ om deze tijd met zijn allen door te komen in rust en verbindende kracht.

Liefdevolle knuffels van Mario & Natasja