Edelsteen Massage Hot & Cold

Edelsteen Massage Hot & Cold

Edelstenen zijn echt prachtige en krachtige cadeautjes van Moeder Aarde. Edelstenen zijn er in vele vormen en fascinerende kleuren, voelen lekker in de hand en spreken tot de verbeelding. Hoe bijzonder dat elke edelsteen zijn eigen geneeskrachtige, helende of ontspannende werking heeft.

Tijdens de massage worden er vele verschillende edelstenen gebruikt, zoals Jade, Amethist, Rozenkwarts, Aventurijn, Agaat., Unakiet, Tijgeroog en Bergkristal. De stenen kunnen hun trilling en unieke spirituele kracht afgeven aan het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam in evenwicht gebracht en blokkades zullen worden opgeheven. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en het energieveld wordt gereinigd.

De Edelsteenmassage brengt verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

Tijdens de massage kun je volop genieten van warme Edelstenen. Dit is een helende en bijzondere ervaring voor je lichaam. Warme stenen zorgen voor innerlijke rust, werken zuiverend, ontgiftend en verlichten spanningen. De stenen helpen bij (chronische) pijnen, bevordert herstel na ziekte en stimuleert het immuunsysteem en de orgaanfuncties.

Om het lichaam in balans te houden, worden er ook koude edelstenen gebruikt. Koude stenen zorgen voor afname van histamine, waardoor de spieren beter ontspannen, de afvalstoffen worden sneller afgevoerd en het zorgt voor een mooie, gladde en stevige huid.

Je kunt je Edelsteen massage inboeken bij Natasja

UPDATE : het Corona virus & onze praktijk

❗️Verlenging van de maatregelen: Praktijk tot en met 28 april gesloten❗️

🌸Helaas kunnen wij, tot in ieder geval 29 april elkaar niet ontmoeten bij ons in de praktijk.

Dit betekent dat wij alle afspraken en workshops zullen gaan verplaatsen. Wij zijn nu druk bezig om iedereen te benaderen, om de afspraken te verplaatsen. We vertrouwen erop dat dit helemaal goed komt, we geven de moed niet op!

We beseffen dat dit iedereen raakt, allemaal op onze eigen manier. De impact is voor ons allen enorm, maar ook verschillend.

Immuun thee voor interne ondersteuning.
Graag wil ik wijzen op een Psycho-emotioneel aspect. Het hebben van mentale / emotionele stress (ook wel dis-stress genoemd) is juist nu vanwege het Corona-virus een factor die aandacht zou moeten krijgen.
❤ Ik weet dat veel van jullie zich zorgen maken. Dat is ook terecht. Maar het is vooral belangrijk om rustig te blijven en goed voor jezelf blijven zorgen. ❤ Zeker in deze tijd van stress en onzekerheid is het belangrijk om kalm te blijven, rustig door te ademen en voldoende te bewegen en te rusten ❤ Wees lief en behulpzaam voor elkaar ❤

❤  We sturen jullie veel licht en liefde ❤ om deze tijd met zijn allen door te komen in rust en verbindende kracht.

Liefdevolle knuffels van Mario & Natasja