Edelstenen Gezicht Massage

Edelstenen zijn pure en zuivere ontvangers van de levensenergie. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke vorm, structuur, kleur en samenstelling, waardoor zij de Qi (energie) kunnen omvormen en doorgeven aan ons lichaam en onze geest. Nieuwe balans en zelfheling vind plaats doordat de energiebanen en energetische doorgifte worden hersteld. Zo kan het zelfgenezend vermogen van ons lichaam in werking gezet worden.

Je gezicht is de spiegel van je gezondheid. Stress, emoties, slaapgebrek, je ziet het in je gezicht terug. De doorstroom van Qi , vitale voedingsstoffen en bloed raken gestagneerd, en spanning zet zich vast in gezichtspieren, hals, nek en schouders. Door effectieve en gerichte gezichtsmassages met warme en koude Edelstenen, bevorder je de doorbloeding en verzacht je diepe rimpels en lijnen. Na de behandeling stroomt je Qi weer en dat merk je, je voelt je ontspannen en vitaal.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie, Meridiaanleer. en gelaatsdiagnostiek om de oorzaak van de huidproblemen bewust t ekunnen behandelen. Iedereen heeft zijn eigen manier om spanning ‘vast te zetten’. Afhankelijk van je onbewuste spanningspatroon ontstaan zo een frons rimpel, een slecht doorbloede vale huid, naar beneden hangende mondhoeken en dunne naar binnen trekkende lippen. Wanneer je je bewust wordt van deze spanning en deze los kunt laten, kan de Qi vrij stromen en kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd. Dit zie je terug in je gezicht, maar het werkt niet alleen van buiten, ook je lichaam komt beter in balans. Werkend aan de stress in je gezicht, werk je ook aan de stress in je lichaam.

We gaan masseren met verschillende prachtige en kleurrijke edelstenen: Amethist, Rozenkwarts, Jade, Tijgeroog, Obsidiaan, Bergkristal, Unakiet, Opaal, Aventurijn.

 

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595