ae98b333-2b57-402c-b8c1-f9086f541346

Even helemaal liefdevol genieten van onze Energetische Edelstenen behandeling. Speciale aandacht gaat hierbij naar het gezicht en de voeten of handen. Laat je verwennen met een heerlijk ontspannend edelstenen voeten of handen badje, en kom volledig tot rust tijdens een geleide Edelstenen Meditatie. Vervolgens mag je volop genieten van de diverse (warme) Edelstenen, die elk hun eigen energie meegeven aan je huid, je lichaam en je geest tijdens de massage.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan.

Edelstenen zijn pure en zuivere ontvangers van de levensenergie. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke vorm, structuur, kleur en samenstelling, waardoor zij de energie kunnen omvormen en doorgeven aan ons lichaam en onze geest. Nieuwe balans en zelfheling vind plaats doordat de energiebanen en energetische doorgifte worden hersteld. Zo kan het zelf genezend vermogen van ons lichaam in werking gezet worden..

Specifieke edelsteenleggingen bij specifieke klachten:

Bergkristal Reinigend en energie gevend

Amethist Zelfinzicht en inzicht in de ander

Rozekwarts Loslaten van emoties

Aquamarijn Inzicht in emoties en invoelen

Peridot Uitspreken van gevoel en assertiviteit

Azuriet Angst en depressie

Edelstenen en de Levensenergie Qi

Edelstenen en ons menselijk lichaam bestaan uit energie (Qi). Alles om ons heen is energie en heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie. Deze Qi noemen we de Levensenergie, een voortdurende energetische uitwisseling en beweging die volop stroomt. Edelstenen werken door deze trilling in op de energievelden van ons menselijk lichaam.

Door de verschillende edelstenen op energetische punten van het lichaam te leggen of te masseren, kan er een uitwisseling plaats vinden tussen mineraal en mens en daardoor kan men zich beter en energieker gaan voelen. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en karakters, met elk hun eigen specifieke werking.

Edelstenen en doorgeven van Qi

Wij werken holistisch: lichaam, geest en ziel zijn één, je bent een uniek mens. Als lichaam, geest en ziel met elkaar in evenwicht zijn, dan zal diegene zich gezond en prettig voelen.

Op het moment dat één van deze drie niet goed functioneert, verdwijnt de balans en kan iemand zich ziek voelen. Zodra het evenwicht weer wordt hersteld, dan zal diegene zich weer beter voelen en blijven.

Tijdens het leven zijn ziekte en gezondheid in voortdurende energetische uitwisseling. De levensenergie stroomt via ons kruin en de chakra’s naar binnen, en via de meridianen stroomt het naar onze organen en weefsels. Is een orgaan of deel van ons ‘zijn’ verstoord in het ontvangen of het doorgeven van deze energie, dan verandert de trilling. Daardoor kunnen disbalans en ziekte ontstaan.

 

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595