Edelstenen Lichaam

Edelstenen zijn echt prachtige en krachtige cadeautjes van Moeder Aarde. Edelstenen zijn er in vele vormen en fascinerende kleuren, voelen lekker in de hand en spreken tot de verbeelding. Hoe bijzonder dat elke edelsteen zijn eigen geneeskrachtige, helende of ontspannende werking heeft.

Tijdens de massage worden er vele verschillende edelstenen gebruikt, zoals Jade, Amethist, Rozenkwarts, Aventurijn, Agaat., Unakiet, Tijgeroog en Bergkristal. De stenen kunnen hun trilling en unieke spirituele kracht afgeven aan het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam in evenwicht gebracht en blokkades zullen worden opgeheven. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en het energieveld wordt gereinigd.

De Edelsteenmassage brengt verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen deze klachten verlichten of zelfs opheffen.

Tijdens de massage kun je volop genieten van warme Edelstenen. Dit is een helende en bijzondere ervaring voor je lichaam. Warme stenen zorgen voor innerlijke rust, werken zuiverend, ontgiftend en verlichten spanningen. De stenen helpen bij (chronische) pijnen, bevordert herstel na ziekte en stimuleert het immuunsysteem en de orgaanfuncties.

Om het lichaam in balans te houden, worden er ook koude edelstenen gebruikt. Koude stenen zorgen voor afname van histamine, waardoor de spieren beter ontspannen, de afvalstoffen worden sneller afgevoerd en het zorgt voor een mooie, gladde en stevige huid.

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595