Gezichts reflexzone massage

45a84eae-98bf-4979-80bb-d4d3a98f1988Gezichts reflexologie is een unieke energieke holistische gezichtsbehandeling waarbij ontspanning centraal staat maar ook de balans tussen lichaam, geest en ziel weer wordt gevonden. Deze behandeling zorgt er voor dat ons lichaam weer optimaal in balans komt als er een gezondheidsklacht is ontstaan. 

Gezichts reflexologie is een therapeutische behandeling waarbij gebieden en punten in het gezicht en op de schedel worden gebruikt. Het werkt op het zenuwsysteem, op de bloedvaten, energiestroom en het hormoonstelsel. Deze systemen werken samen en zorgen er voor dat we goed kunnen functioneren.

De behandeling vindt plaats op het gezicht maar werkt door op het hele lichaam. In het gezicht bevinden zich veel zenuwpunten die corresponderen met andere gebieden in het lichaam. Het stimuleren van de diverse punten en zones zorgt er voor dat de verschillende systemen in ons lichaam in balans komen en het afweersysteem beter werkt.

Tijdens de behandeling wordt gekeken wat voor soort huid u heeft. Wat betekenen bv. de lijnen en de verkleuringen in uw gezicht. De reflexzone gebieden betekenen veel in fysieke én emotionele zin. Bovendien heeft de behandeling een positief effect op uw huid omdat de doorbloeding wordt gestimuleerd en de spieren in het gelaat versterkt worden.

Voor diverse gezondheid en huidklachten kun je kiezen voor reflexzonetherapie. De behandeling is voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Het kan ook prima naast andere behandelingen plaatsvinden. Iedereen kan baat hebben bij een reflexzonebehandeling.

Een unieke behandeling waarbij niet alleen ontspanning centraal staat maar ook de balans tussen lichaam, geest en ziel.