Lieve mensen,

Leuk als je mij volgt!
Jullie vinden het natuurlijk leuk en interessant om te weten wat ik daar dan precies ga doen. Dus ga ik jullie op de hoogte houden, gedurende mijn verblijf in de Amazone, van mijn bezigheden in Peru. Het zou leuk zijn dat jullie mij volgen op deze inspirerende reis.

Ga naar Facebook: Mario en Peru

Een prachtige mogelijkheid heeft zich bij mij (Mario) aangediend. Het Universum geeft gehoor aan mijn innerlijke roep van mijn ziel.
Een aantal maanden geleden ben ik in aanraking gekomen met een Ayahuasca ceremonie. Een plantmedicijn, die mij heeft geholpen bij het inzichtelijk krijgen van mijn innerlijke wereld. De manier waarop ik inzichten en antwoorden heb gekregen tijdens deze Ayahuasca ceremonie zijn zo anders dan alleen maar over issues te praten. Alle aspecten van de ceremonies, wat de plantmedicijnen voor werking hebben, hoe en waar de plantmedicijnen groeien in hun eigen habitat, hoe de plantmedicijnen worden voorbereid, de ontmoeting met de Shipibo gemeenschap in Peru, de inwijding in de gebruiken van de oorspronkelijke inheemse bevolking wil ik graag bij de bron ontdekken. Daarom heb ik contact gezocht, en gevonden, met een Maestro van de Shipibo gemeenschap in Peru.

Wat ga ik doen:
Een studiereis waarbij ik een Innerlijk groeiproces mag gaan doormaken met behulp van een Maestro en plantmedicijnen, waaronder Ayahuasca, die mij verder gaan helpen in mijn ontwikkeling als persoon en als therapeut.
Om voldoende te kunnen leren en uitwisselen is de duur van deze fantastische mogelijkheid ongeveer 4 maanden. Ja veel te kort natuurlijk, echter een terugkeer na verloop van tijd is zeker de bedoeling.
Ik ben nu ondertussen dus mijn Spaans aan het ophalen en dat is wel nodig ook. Ruim 15 jaar terug het Spaans een beetje onder de knie gekregen, ik heb namelijk twee jaren in Spanje gewoond.

Praktijk blijft OPEN:
Deze stap heeft natuurlijk ook “gevolgen” voor onze therapeutische praktijk. Samen met Natasja van Reb Your Body Yin en Valerie van Arbol Kruid en Kracht hebben wij drie specialiteiten samengevoegd onder één dak. Zodra ik naar Peru ben, blijven Natasja en Valerie gewoon in onze praktijk werkzaam. Alles gaat dus gewoon door en afspraken kunnen gewoon gemaakt blijven worden.
Wel zullen Natasja en Valerie gedurende de periode dat ik in Peru ben, ook een korte periode naar Peru gaan om elkaar te ontmoeten op deze prachtige plek en om Peru te kunnen ervaren en kennis met elkaar uit te wisselen in de Shipibo gemeenschap.

Ontspannen groetjes, Mario (RYB Yang)

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595