Micro Dermabrasie MSP Laser

  • Rimpels > Grove poriën > Acne littekens > Striae > Slechte huid > Verslapte huid

Met de Micro Skin Polish kun je geweldige resultaten boeken op een milde en pijnloze manier. De Micro Skin Polish bestaat uit 3 krachtige en veilige technologieën in één apparaat. Samen zorgen ze voor een complete behandeling voor duurzame huidverbetering.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en met een kuur van ongeveer 8 behandelingen heb je een beduidend jongere, frissere, stevigere, egalere en gladdere huid. De onderhoudsbehandeling van één keer per 4 weken zorgt ervoor dat het behaalde resultaat duurzaam is en zichtbaar blijft.

Stap 1:Reinigen

Met een speciale vacuüm techniek met steriele microkristallen (Microdermabrasie) worden laagjes oude en dode huidcellen weg gehaald. Hiermee wordt ook de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar.

Stap 2: Activeren en opvullen

Hyaluronzuur brengen we aan met de Low Level Laser Therapy (Cold Laser), hier komt geen warmte bij vrij en er is dus geen risico op verbranden. Dankzij de Cold Laser in combinatie met de massage techniek kan de huid het Hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt en fijne oneffenheden vervagen. De batterij van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

Stap 2: Voeden en beschermen

Als finishing touch worden de Hyaluron serum en dagcrème met de Polisher in de huid gemasseerd. De Hyaluron crème is voorzien van actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten en speciale oliën. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing touch, waardoor je de praktijk met een gladde en stralende huid verlaat.