Nine Star Ki Jaar Voorspelling 2019 het Aarde 8 jaar

Generated buttonZondag 20 januari 2019

 

 10:00 – 15:00 uur

Jouw bijdrage: € 80 inclusief lunchbuffet en naslagwerk

Elk jaar staat één van de negen karakters vanuit de Vijf Elementen levenscyclus centraal in de Nine Star Ki cyclus van de Chinese Astrologie.

Op dit moment bevinden wij ons nog in het Vuur jaar, een zichtbaar jaar met veel vurige situaties, hevige veranderingen en transformaties en dit alles in hoge snelheid.

Op 5 februari 2019 gaan we ons bewegen naar een nieuw Chinees jaar, namelijk het jaar van Aarde 8. Dit zal een heel ander jaar gaan worden, het jaar van de Berg, een jaar van meer stabiliteit, maar ook een zoektocht naar balans en dit geeft een andere energie.

De Berg komt niet zo makkelijk in beweging en dit gaan we zeker ervaren en voelen. In het Aarde 8 jaar staat de Qi centraal die in het teken staat van de Oer-Qi. De Berg staat voor rust, naar binnen keren en meditatie, het betekent terugkijken naar wat is geweest, afronden, stopzetten en tegenhouden en de Berg zet processen stil, stopt vooruitgang en conserveert dat wat er reeds is. De Berg geeft ons houvast.

In het Aarde 8 jaar staan de kwaliteiten, talenten, mogelijkheden, processen en valkuilen centraal die de specifieke Qi van het huis van Aarde 8 in zich draagt, onder de invloed van het Aarde 5 Element. Alle andere 8 karakters Water 1, Aarde 2 & 5 , Hout 3 & 4 en Metaal 6 & 7 verhuizen daardoor ook, en gaan ergens anders wonen. Dat betekent dat jouw eigen elementen van je Nine Star Ki blauwdruk in 2019 mee verhuizen.

Wil jij ook graag weten waar jouw elementen naar toe verhuizen en wat de gevolgen hiervan zijn? Lijkt het jou ook leuk en interessant om duidelijk te krijgen welke veranderingen, mogelijkheden en valkuilen ons staan te wachten in 2019? Wil je graag weten hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan?

Dan ben je van harte welkom op deze speciale dag voor de Aarde 8 jaarvoorspelling.

Deze dag zal je helderheid en duidelijkheid geven over wat 2019 jou energetisch en spiritueel heeft te brengen en welke unieke mogelijkheden er voor jou klaar staan.

Je kunt deelnemen als je je eigen vijf elementen Nine Star Ki (NSK) reeks kent en begrijpt. De rest leer en begrijp je op de dag zelf. Heb je nog geen kennis van jouw NSK reeks, maar wil je dit wel leren, dan kan je bij mij een persoonlijk NSK profiel laten maken voordat deze dag begint, zodat je ook 20 januari kunt aansluiten.

Er is plek voor maximaal 14 lieve mensen dus geef je snel op via info@rebyourbody.nl