Retreat in je Element

Maandag 11 april 16:00 -tot- Donderdag 14 april 14:00

Laat je mee nemen op een prachtige en transformerende reis, om nog dichter en dieper bij Jezelf te komen en volledig in je Element te stappen. De stroming van de Vijf Elementen brengt je meer Thuis bij Jezelf. We gaan ons terug trekken op een bijzonder fijne en inspirerende locatie in het mooie Drenthe, waar we ons helemaal tussen de Elementen zullen gaan bevinden.

Je voelt, ziet en ruikt de pure Natuur energie van het Hout Element,  je gaat zingen en dansen om de cirkel van het Vuur Element, je voelt de magische grond onder je voeten van het Aarde Element, je ademt de schone en zuivere lucht op van het Metaal Element en je komt helemaal tot rust bij de spiegelende vijver met het Water Element.

Gun jij jezelf de rust en de stilte, waardoor je dieper bij jezelf kunt komen? Wil je ook zo graag diep duiken, om op zoek te gaan naar de antwoorden waar je zo naar verlangt? Ben je er ook aan toe, om je emotionele ballast en blokkades overboord te gooien en de leegtes weer helemaal te mogen vullen met heldere en lichte energie? Dan nodigen wij je graag deze 4 dagen uit om helemaal in je Element te komen!

We gaan deze dagen alle Elementen benutten om je volledig in contact te brengen met je hogere Zelf. Om er volledig voor je te kunnen zijn en te begeleiden door de innerlijke processen, zullen wij met zijn vieren en helemaal voor jullie zijn. Mario, Natasja, Valerie en Jill nemen je mee op bijzondere reizen, tijdens prachtige ceremonies, en je beweegt mee door middel van Qi Gong, dans en zang, stilte, meditatie, klankenbaden, adem en vooral door samen te zijn. En de innerlijke mens zal verblijd worden met liefdevolle vegetarische maaltijden.

Wat gaan we deze 4 bijzondere dagen o.a. beleven?

 • Qi Gong
 • Meditaties
 • Klanken en Zang baden
 • Trance reizen
 • Kristal Healing DNA
 • Breathwork & Trauma Release
 • Natuur meditatieve wandeling
 • Sacred Cacao Ceremonie met Chocobliss
 • Microdosering Truffel Ceremonie
 • Krachtstok maken
 • Schilderen
 • Heerlijk zingen, dansen en samenzijn
 • En nog veel meer wat zich zal aandienen

De locatie waar we deze dagen gaan doorbrengen in Drenthe, vind je op een bijzonder rustgevende en verborgen plek, in een authentieke boerderij. Op een prachtig natuurlijk terrein met een wilde tuin en vennetje, omringd door houtwallen. In deze mooie omgeving is het een plek die volop rust en stilte geeft. Tijdens deze all-inclusive Retreat slaap je op een super gave slaapzolder

Jouw bijdrage voor deze transformerende “Retreat in je Element” is € 1.095

Je kunt tot en met 22 juli 2021 gebruik van de Early Bird korting en aansluiten voor € 975

Boek hier gelijk jouw reservering

Er is deze dagen plek voor 10 prachtige Zielen.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@rebyourbody.nl en dan zal je een factuur ontvangen. We vragen een aanbetaling van € 275, zodat jouw plekje gereserveerd is.  Mocht je liever in delen willen betalen dan kun je ons dat altijd laten weten.

Liefdevolle knuffel van ons,

Mario & Natasja         www.rebyourbody.nl

Valerie                        www.arbolkruidenkracht.nl

Jill                               www.taraspirithealing.nl

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595