Sacred Cacao Ceremonie – Metaal – Loslaten of Vasthouden

Metaal Element – Loslaten of Vasthouden – Sacred Cacao – Qi Gong – Breathwork – Trance Reis

DONDERDAG 16 september 2021 VAN 19:00 – 22:00

Een avond om je te Verbinden met je Metaal Element , durven Loslaten en je innerlijke ruimte te vergroten. Loslaten betekent dat je de “ballast” niet langer meer hoeft vast te houden, dit kost namelijk veel energie. Het wordt steeds zwaarder en uiteindelijk is het bijna ondragelijk. Bevrijd zijn van de ballast voelt alsof je even opveert. Met negatieve gevoelens werkt het precies hetzelfde. Zodra je je ervan losmaakt, en ze laat voor wat ze zijn, voel je je bevrijd en veer je als het ware weer op.

Wat gaan we deze avond beleven?
Een avond Puur voor Jezelf om alles wat je niet meer dient Los te laten en volledig te omarmen en Lief te hebben .
We starten met een ademhalingsoefening doen om je immuunsysteem te versterken , spijsvertering te verbeteren en het Hart te ondersteunen. Vervolgens gaan we verder met Qi Gong oefeningen om de Qi door de Long en Dikke Darm Meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met SoundHealing om je vrij en vol vertrouwen te verbinden met jouw Metaal Element.

Wil je ook graag komen aansluiten op deze bijzondere avond?
Dan kun je jouw plekje reserveren door een mail te sturen naar info@rebyourbody.nl
Jouw bijdrage is € 47,50

Het Element Metaal staat voor terugkijken op je leven en wat je hebt gedaan. Het geeft je het vermogen om te zien wat nuttig is geweest en wat klaar is. Je kunt afscheid nemen en loslaten van dat wat niet meer bij je past en alleen nog maar energie kost. Als je kunt accepteren dat een fase voorbij is, kun je openstaan voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Letterlijk opruimen en plaats maken voor het nieuwe.

De Longen beheersen de ademhaling: Ademen is een schakel tussen de binnen- en buitenwereld, tussen bewustzijn en instinct en tussen leven en dood. De ademhaling voert je in je innerlijke ruimte en tegelijkertijd is zij ook de levenslijn naar de buiten ruimte. Met bewuste ademhalingsoefeningen kan je jezelf opladen met een natuurlijke energie die veel langer en beter werkt dan de oh zo slechte energiedrankjes. Ook zijn er diverse oefeningen die je snel in diepe toestand van rust, slaap en ontspanning kunnen brengen en je innerlijke evenwicht stabiliseert. De ademhaling is een ritme van inademen en uitademen, van opladen en oplossen, van opnemen en loslaten. We hebben allemaal pantsers en spanningen, neurotische lichaamspanters, die het ons moeilijk maken om vrij en natuurlijk adem te halen. Dit doen we onbewust. Als we bewust onze ademhaling zouden inzetten met diep doorademen, dan zou je bij één goede ademhaling al direct verlichting en frisheid voelen.

Sacred Cacao is een zachte en liefdevolle ceremonie wat sterk werkt op het Hart en je terugbrengt naar je natuurlijke staat van Voelen. Het nodigt je uit om contact te maken met je Innerlijke Zelf en je Helende Hart. Cacao roept je Passie aan om je te Verbinden en te Transformeren. Zo kan het Hart zich nog meer openen en kun je op liefdevolle wijze Jezelf waarnemen en zonder oordeel naar jezelf kijken. De Cacao is een plantteacher en brengt kracht en gezondheid in ons fysieke, emotionele energieke lichaam. Cacao is de Spirit welke je hele wezen verheldert met een Goddelijke speelsheid.
De basis van de Sacred Cacao is 100% pure Cacao welke op traditionele wijze is bereid. De ceremoniële Cacao is door ons tijdens ritueel bereiden verrijkt met meerdere bijzondere en hemelse ingrediënten.

Wil je ook graag komen aansluiten op deze bijzondere avond?
Dan kun je jouw plekje reserveren door een mail te sturen naar info@rebyourbody.nl

Jouw bijdrage is € 47,50

Warme groet van Mario & Natasja

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595