Sacred Cacao Ceremonie – Vuur – Zelf Liefde

Vuur Element – Zelf Liefde- Sacred Cacao – Qi Gong – Trance Reis

DONDERDAG 19 AUGUSTUS 2021 VAN 19:00 – 22:00

De Kracht van Zelfliefde is je aandacht steeds weer terug naar het Nu moment brengen. Door volop aanwezig te zijn en jezelf in iedere emotie die het leven brengt lief te hebben. Het is Zelfliefde om wanneer het leven je tegenslag brengt, je beste maatje te zijn en te denken: het komt hoe dan ook goed. Zelfliefde is het omarmen van pijn zodat er daarna weer een gevoel van vreugde kan zijn. Zelfliefde is iets wat alleen jij jezelf kunt geven en niet je partner of je ouders, je kinderen of je vrienden, je buren of je kat. Zij kunnen dat misschien even maar niet de rest van je leven. Het is ook aan jou om jezelf liefde te gaan geven en onvoorwaardelijk lief te hebben.

Zelfliefde is het begin van een liefdevolle wereld en niemand minder dan jij verdient het meer dan wie dan ook.

Sacred Cacao is een zachte en liefdevolle ceremonie wat sterk werkt op het Hart en je terugbrengt naar je natuurlijke staat van Voelen. Het nodigt je uit om contact te maken met je Innerlijke Zelf en je Helende Hart. Cacao roept je Passie aan om je te Verbinden en te Transformeren. Zo kan het Hart zich nog meer openen en kun je op liefdevolle wijze Jezelf waarnemen en zonder oordeel naar jezelf kijken. De Cacao is een plant-teacher en brengt kracht en gezondheid in ons fysieke, emotionele energieke lichaam. Cacao is de Spirit welke je hele wezen verheldert met een Goddelijke speelsheid.

De basis van de Sacred Cacao is 100% pure Cacao welke op traditionele wijze is bereid. De ceremoniële Cacao is door ons tijdens ritueel bereiden verrijkt met meerdere bijzondere en hemelse ingrediënten.

Wat gaan we deze avond beleven?
Een avond om Jezelf volledig te omarmen en Lief te hebben .
We openen met Qi Gong oefeningen, bedoeld om de Qi door de meridianen voluit te laten stromen, zodat leegtes worden gevuld en stagnaties opgelost. Dan starten we met de Sacred Cacao Ceremonie en mag je heerlijk liggen en nemen we je mee in een geleide Meditatie, die zal overgaan in een Sjamanistische Trance reis met Sound-Healing om te reizen om het Licht op jouw Zelfliefde te laten schijnen.

Wil je ook graag komen aansluiten op deze bijzondere avond?
Dan kun je jouw plekje reserveren door een mail te sturen naar info@rebyourbody.nl

Jouw bijdrage is € 47,50

Warme groet van Mario & Natasja

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595