Soul Journey

Heb je het gevoel dat je vaak in cirkels rondloopt in je leven? Merk je dat er zich steeds thema’s aandienen, maar begrijp je de boodschap niet? Zijn er in jouw leven belemmerende verbindingen welke je graag gedag wilt zeggen? Zou het kunnen zijn dat er een kras op je zielenplaat zit, waardoor je steeds in een soort lus komt van herhalingen?

Dan kan een Soul Journey je inzicht geven op vragen waar je al langere tijd mee loopt. Door een reis te maken terug op jouw tijdslijn, kunnen we op zoek naar gebeurtenissen die een indruk hebben achter gelaten op je zielenplaat.

Wat voor reis gaan we maken?

Je mag helemaal ontspannen komen liggen en je laten begeleiden door de stem van Natasja. Ze neemt je mee op de tijdslijn van jouw leven, en we reizen helemaal terug naar het grote universum, daar waar wij vandaan komen. We reizen samen met de hulp van de Spirits en krachtdieren. We gaan op zoek naar jouw energetische lekken, belastende verbindingen, ooit gedane beloftes of oude levens die in de weg zitten. We gaan op zoek naar de patronen in jouw leven. Daar waar er hulp nodig is helpt ze jou deze los te laten en weer op te vullen met helend licht.

Een Soul Journey geeft je de mogelijkheid om antwoorden te krijgen waar je al zo lang naar verlangt. Het vergroot je innerlijke en emotionele kracht, zorgt voor meer focus en zorgt voor een grotere zelfredzaamheid in het leven. Wat ook heel bijzonder is dat het je spirituele bewustzijn vergroot en je contact met de spirits, gidsen, engelen en krachtdieren verbind.

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595