Systemisch Werken met Familie opstellingen

Een systeem is een verzameling van Elementen die door hun onderlinge relatie als één geheel kan worden gezien. Voorbeelden van een systeem zijn je familie, gezin en bedrijf, en daar maakt het individu dan weer onderdeel van uit. Met een systeemopstelling wordt er een beeld van het systeem opgesteld.

Voel jij je vrij genoeg om je eigen weg in te gaan?

Te emotioneel of gestrest? Succes of geluk niet kunnen nemen? Onnodige conflicten? Somber? Te veel verantwoordelijkheidsgevoel? Vermijdingsgedrag? Altijd maar zorgen en geven?

Waarschijnlijk heb je van alles geprobeerd, maar niets lijkt je echt te helpen. Met de systemische manier van kijken benader je de situatie vanuit een ander perspectief; je systeem van herkomst.

 

Een systeemopstelling is een methode om de blokkades in het systeem, die ontstaan zijn in eerdere generaties bij voorouders, inzichtelijk te maken en los te laten. Het zorgt ervoor dat dat het leven onafhankelijk en los van oude verzwaringen geleefd kan worden.

Het zorgt er ook voor dat er een blokkade vrije energie stroom in het lichaam en in de ontwikkeling ontstaat en is daarom ook een voorwaarde voor vitaliteit.

 

Je familie is het 1e systeem waar je onderdeel van uitmaakt. Problemen en issues waar je tegen aanloopt in je leven, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in bewust en onbewust overgenomen gewoontes, ideeën en overtuigingen. Soms zelfs van generaties lang. De systemische benadering kan je helpen meer je eigen weg te gaan.

Resultaat: meer in je kracht, meer greep op je leven en meer helderheid.

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595