Datum:
1 december 2015       18 april 2016

Kosten: € 145 (incl .BTW)
incl koffie thee kristalwater gezonde lunch handboek en certificaat

Waarom Jade Stones Hot & Cold FACE Massage?
Jade edelstenen zijn intenser en krachtiger dan basaltstenen.

Het combineren van de helende kracht van Jade edelstenen met warme edelstenen, koude edelstenen en etherische oliën, zorgen voor heling, nieuwe energie, levenskracht en een weldadige ontspanning waarbij het lichaam wordt overgelaten aan een overweldigend gevoel van welzijn.

Deze massage is holistisch, sluit aan bij de Oosterse filosofie en zorgt ervoor dat zowel lichaam als geest tot rust zullen komen.

Nieuwe bijzondere massage technieken voor gezicht, hals, decolleté en armen, die ervoor zorgen dat je klanten een nieuwe, unieke ervaring beleven.
Onze Jade Edelstenen massage is veel intenser en krachtiger dan een Hotstone massage en kan het gehele jaar worden gegeven, dus ook in de zomer..
De massage beïnvloedt de geest, ondersteunt op emotioneel en spiritueel niveau en is een vitale, holistische massage van het gezicht en armen, waarin verschillende technieken zullen worden toegepast.
Na een Jade Stone Massage voor het gezicht, hals, decolleté en armen komt men er pas achter hoeveel spanningen gezichtspieren vasthouden.
Het is een combinatie van een fysieke massage en een energetische massage, hierbij zal de blokkerende energie worden vrijgemaakt en afgevoerd.
Deze holistische benadering zorgt ervoor dat zowel lichaam als geest een diepe ontspanning zal ervaren.

Jade is een groene, beschermende, waardevolle en fantastische geslepen edelsteen in schoonheid en prachtig in gebruik voor een Jade Stone Massage.
Het combineren van de helende kracht van Jade edelstenen met warme edelstenen, koude edelstenen en etherische oliën van Pure Elements, zorgen voor heling, nieuwe energie, levenskracht en een weldadige ontspanning waarbij het lichaam wordt overgelaten aan een overweldigend gevoel van welzijn.

Inhoud:
• Werking Jade stenen
• Werkwijze Jade stenen: reinigen, onderhoud en opladen/ontladen
• Diverse Jade massage technieken en methoden
• Jade Stone massage: gezicht, hals, decolleté en armen
• Indicaties & contra-indicaties

De cursus zal worden gegeven door Natasja Holwerda
+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595