Transformatie Helend Licht

🌺Je kunt deze bijzondere behandeling bij Mario inplannen door te bellen of Whats-app naar 06-22778595

Geniet van de Transformatie Massage, voel je energie weer stromen en voel het Licht in je Zelf volop schijnen.
De aandacht wordt gericht op het openen en doorstromen van de Meridiaan energie (Qi) in je lichaam en op het vrij laten stromen van Qi en het afvoeren van blokkerende Qi. Er wordt Helend Spiritueel Licht op je geschenen om harmonie te creëren voor evenwicht, voldoening en eenheid. Evenwicht is de natuurlijke toestand van het Universum.
De energetische structuur wordt opgeschoond en je energievoorraad wordt aangevuld.
Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.
Je emotionele en psychische spanningen zullen verminderen, je wordt bewuster van je Zelf en je zelf genezend vermogen wordt versterkt.

De kracht van Spiritueel Licht transformeert en heelt. Zoals sjamanen, mystici en helers van verschillende spirituele tradities al eeuwenlang hebben gedaan, hebben ook wij het vermogen om ziektes, trauma’s en milieuverontreiniging te transformeren. Het is wie wij worden, het stralende licht dat we zijn, dat de wereld doet veranderen en niet wat we doen. Deze energie manifesteert zich vrijwel altijd in de vorm van Spiritueel Licht. Transfiguratie stimuleert het licht in je, het verandert de frequentie en vibratie waardoor er heling ontstaat.

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595