Transformatie Massage met Helend Spiritueel Licht

🌼 AANBIEDING voor € 55 🌼

🌺Je kunt deze bijzondere behandeling inplannen via onderstaande link dan kiezen voor Mario, Aanbieding
https://reb-your-body.salonized.com/bookings/new

🌄Geniet van de Transformatie Massage, voel je energie weer stromen en voel het Licht in je Zelf volop schijnen.
De aandacht wordt gericht op het openen en doorstromen van de Meridiaan energie (Qi) in je lichaam en op het vrij laten stromen van Qi en het afvoeren van blokkerende Qi. Er wordt helend Spiritueel Licht op je geschenen om harmonie te creëren voor evenwicht, voldoening en eenheid. Evenwicht is de natuurlijke toestand van het Universum.
De energetische structuur wordt opgeschoond en je energievoorraad wordt aangevuld.
Tijdens de massage kunnen er gedachten, herinneringen of emoties naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er heling plaats.
Je emotionele en psychische spanningen zullen verminderen, je wordt bewuster van je Zelf en je zelf genezend vermogen wordt versterkt.

🧚‍♀️De kracht van Spiritueel Licht transformeert en heelt. Zoals sjamanen, mystici en helers van verschillende spirituele tradities al eeuwenlang hebben gedaan, hebben ook wij het vermogen om ziektes, trauma’s en milieuverontreiniging te transformeren. Het is wie wij worden, het stralende licht dat we zijn, dat de wereld doet veranderen en niet wat we doen. Deze energie manifesteert zich vrijwel altijd in de vorm van Spiritueel Licht. Transfiguratie stimuleert het licht in je, het verandert de frequentie en vibratie waardoor er heling ontstaat.

UPDATE : het Corona virus & onze praktijk

❗️Verlenging van de maatregelen: Praktijk tot en met 28 april gesloten❗️

🌸Helaas kunnen wij, tot in ieder geval 29 april elkaar niet ontmoeten bij ons in de praktijk.

Dit betekent dat wij alle afspraken en workshops zullen gaan verplaatsen. Wij zijn nu druk bezig om iedereen te benaderen, om de afspraken te verplaatsen. We vertrouwen erop dat dit helemaal goed komt, we geven de moed niet op!

We beseffen dat dit iedereen raakt, allemaal op onze eigen manier. De impact is voor ons allen enorm, maar ook verschillend.

Immuun thee voor interne ondersteuning.
Graag wil ik wijzen op een Psycho-emotioneel aspect. Het hebben van mentale / emotionele stress (ook wel dis-stress genoemd) is juist nu vanwege het Corona-virus een factor die aandacht zou moeten krijgen.
❤ Ik weet dat veel van jullie zich zorgen maken. Dat is ook terecht. Maar het is vooral belangrijk om rustig te blijven en goed voor jezelf blijven zorgen. ❤ Zeker in deze tijd van stress en onzekerheid is het belangrijk om kalm te blijven, rustig door te ademen en voldoende te bewegen en te rusten ❤ Wees lief en behulpzaam voor elkaar ❤

❤  We sturen jullie veel licht en liefde ❤ om deze tijd met zijn allen door te komen in rust en verbindende kracht.

Liefdevolle knuffels van Mario & Natasja