TuiNa Gezicht Massage

Tijdens TuiNa gezicht massage wordt de huid van het hoofd, gezicht, armen en decolleté gemasseerd door bijzondere Chinese technieken op de meridianen en acupunctuur punten. TuiNa zorgt voor harmonie in het menselijke lichaam door de energie (Qi) die door onze energiekanalen (meridianen) stromen, weer in balans te brengen en zo de organen, spieren, zenuwen en bloed opnieuw te laten stromen door het gehele lichaam. TuiNa massage behandelt de gezichtshuid, gezichtspieren, Qi van het hele lichaam en brengt de fysieke, emotionele en psychische conditie in evenwicht.

Wat vertelt je gezicht?

Je gezicht is de spiegel van je gezondheid. Spanning, emoties en slaapgebrek zie je in je gezicht terug. De doorstroming van Qi, vitale voedingsstoffen en bloed raken gestagneerd, en spanning zet zich vast in gezichtspieren, hals, nek en schouders. Door effectieve en gerichte Tuina gezichtsmassage, bevorder je intensief de doorbloeding en verzacht je diepe rimpels en lijnen. Na de behandeling stroomt je Qi weer en dat merk je. Je voelt je ontspannen en vitaal.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Onze behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie, Meridiaan leer en gelaatsdiagnostiek om de oorzaak van de huidproblemen bewust te kunnen behandelen. Door onbewust spanning vast te zetten ontstaat er een slecht doorbloede vale huid, rimpels en oneffenheden. Als ik je bewust kan maken van deze spanning dan kun je deze los laten, zal de Qi weer gaan stromen en worden de afvalstoffen beter afgevoerd. Dit zie je terug in je gezicht, maar het werkt niet alleen van buiten, ook je lichaam komt beter in balans. Werkend aan de stress in je gezicht, werk je ook aan de stress in je lichaam.

Wat mag je ervaren?

Natasja start met de Puur natuurlijke reiniging en de voorbereidende peeling om een goede indruk te krijgen van de huid. Daarna gaat ze de huid rustig opwarmen met korte en lange massagegrepen om de meridianen wakker te maken. Daarna zal de druk wat worden opgevoerd, om de Qi volop te laten stromen door het gehele lichaam en de balans terug te krijgen. De massage eindigt in een rustig en kalmerend tempo, en ze sluit verkoelend af met koude edelstenen voor rust en ontspanning.

Daarop volgen bindweefselgrepen om direct zichtbaar effect te vergroten. Gevolgd door drainage om los gemaakte afvalstoffen af te voeren. De finishing touch bestaat uit een aantal drukpunten die hoofdhuid lekker losmaken, maar er ook voor zorgen dat je je weer wakker en fit voelt voor je de stoel weer verlaat.

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595