Vijf Elementen Blauwdruk

Vijf Elementen Blauwdruk van het Leven

Met behulp van de Chinese Astrologie, de Nine Star Ki (NSK), wordt er door Natasja een Vijf Elementen Blauwdruk van het Leven gemaakt. Dit is een persoonlijk overzicht voor jou waarin je kwaliteiten, karaktereigenschappen, blokkades en ontwikkelpunten inzichtelijk voor je gemaakt worden. Zo kan je jouw specifieke krachten en je uitdagingen beter herkennen, en het kan je duidelijk maken waarom je op een bepaalde manier handelt, denkt en reageert. De NSK is een energetische blauwdruk van jouw ziel die jij hebt meegekregen en waarin jouw spirituele levenslessen en uitdagingen duidelijk worden gemaakt.

Wat is Nine Star Ki?

De Nine Star Ki is een oude Chinese filosofie, gebaseerd op de bewegende cyclus van de Vijf Elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Elk Element is gekoppeld aan een seizoen en organen. Zo hoort Water bij de Winter en wordt het vertegenwoordigd door de organen Nieren & Blaas.  De Vijf Elementen geven je inzicht in je levenslessen, emoties, talenten, kwaliteiten en blokkades in je Qi energiestroom en lichaam.  De Vijf elementen laten zien wie je bent (persoonlijkheid), wat je kan (kwaliteiten, valkuilen) en wat je doet of laat zien (denken, voelen, handelen).

Met welke energie ben jij op Aarde gekomen?

Wil jij ook graag weten met welke Qi jij naar de aarde bent gekomen en wat jouw missie en levensles is? En ben je ook nieuwsgierig welke blauwdruk de mensen om jou heen hebben en wat hun verbinding met jou is of nog gaat brengen? Merk je ook dat je het lastig vind om naar jezelf te luisteren en goed bij je gevoel te komen? Door ons drukke en snelle leven in deze westerse maatschappij zijn wij het luisteren naar onszelf vaak verleerd. Ons denken, handelen en het vele moeten van onszelf én onze omgeving heeft veel impact op ons functioneren. Steeds vaker ontstaan er mentale en daarmee samenhangende fysieke klachten zoals bijvoorbeeld stress, depressie, vermoeidheid, slapeloosheid, overgewicht en pijn in ons lichaam. Door de persoonlijke Vijf Elementen blauwdruk rond en stromend te maken, worden levenslessen aangegaan, blokkades en stagnaties doorbroken en ontstaat er een positieve energiestroom. De behandeling van ziekte is gebaseerd op het harmoniseren van de processen binnen de 5 opeenvolgende bewegingen.

Je kunt kiezen voor jouw persoonlijke Blauwdruk van het Leven:

Hoe leuk is het om jouw eigen persoonlijke Vijf Elementen Blauwdruk van het Leven per post  te mogen ontvangen! Natasja stemt zich energetisch op jou af en schrijft jouw persoonlijke levensverhaal. Je kunt hierbij uit verschillende richtingen van jouw leven kiezen. Ook super leuk en lief om dit te geven aan iemand die jou dierbaar is.

Hiervoor kun je gaan naar onze webshop https://www.massagetools.nl/c-5035079/elementen-blauwdruk/

Wil je liever dit één op één bij ons in de praktijk bespreken met Natasja, dan kun je een afspraak inplannen via: https://reb-your-body.salonized.com/bookings/new

Kies voor de medewerker Natasja en kies jouw afspraak via Soul Coaching.

UPDATE : het Corona virus & onze praktijk

❗️Verlenging van de maatregelen: Praktijk tot en met 28 april gesloten❗️

🌸Helaas kunnen wij, tot in ieder geval 29 april elkaar niet ontmoeten bij ons in de praktijk.

Dit betekent dat wij alle afspraken en workshops zullen gaan verplaatsen. Wij zijn nu druk bezig om iedereen te benaderen, om de afspraken te verplaatsen. We vertrouwen erop dat dit helemaal goed komt, we geven de moed niet op!

We beseffen dat dit iedereen raakt, allemaal op onze eigen manier. De impact is voor ons allen enorm, maar ook verschillend.

Immuun thee voor interne ondersteuning.
Graag wil ik wijzen op een Psycho-emotioneel aspect. Het hebben van mentale / emotionele stress (ook wel dis-stress genoemd) is juist nu vanwege het Corona-virus een factor die aandacht zou moeten krijgen.
❤ Ik weet dat veel van jullie zich zorgen maken. Dat is ook terecht. Maar het is vooral belangrijk om rustig te blijven en goed voor jezelf blijven zorgen. ❤ Zeker in deze tijd van stress en onzekerheid is het belangrijk om kalm te blijven, rustig door te ademen en voldoende te bewegen en te rusten ❤ Wees lief en behulpzaam voor elkaar ❤

❤  We sturen jullie veel licht en liefde ❤ om deze tijd met zijn allen door te komen in rust en verbindende kracht.

Liefdevolle knuffels van Mario & Natasja