Generated button12 mei 2018

10:00 – 16:30 uur
4e81d151-608a-48e4-afa9-44eddde444d0

Jouw investering: € 105 (incl .BTW)

incl koffie, thee, handboek en certificaat

Kinderen en volwassenen met ADHD worden door de omgeving ervaren als vaak ongeduldig en zeer beweeglijk. Ze reageren meestal erg heftig. Ze worden te boos, te driftig, te verdrietig of te enthousiast. Meestal slapen ze slecht en hebben ze een voorkeur voor zoetigheden. Ook hebben ze vaak problemen met concentratie, waardoor de situatie op school, werk en/of thuis niet altijd even goed verlopen. Dit alles kan als resultaat hebben dat deze kinderen op latere leeftijd problemen krijgen met werk, relaties en studie.

Doordat ze jaren achtereen kritiek en afwijzingen hebben ondergaan, hebben ze vaak last van een minderwaardigheidscomplex. Hierdoor kunnen dan weer emotionele problemen ontstaan of depressiviteit.

Vaak hebben mensen met ADHD ook kenmerken van dyslexie. Dit is een zwakke stoornis, die te maken heeft met dat deel van de hersenen dat zorgt voor de verwerking van het visuele en auditieve. Er vindt een beeldverwerking plaats die niet correct is.

 

Voetreflexmassage voor kinderen en volwassenen met ADHD / Dyslexie blijkt uit ervaring een enorm goed resultaat op te leveren. Soms zie je deze personen in een aantal weken al veranderen. Dit komt doordat de massage ontspanning brengt, ze krijgen positieve aandacht, het lichaam wordt ontgift, het heeft invloed op het functioneren van de hersenen bij masseren van de hoofdzones en het harmoniseert.

 

Inhoud:

  • Wat is ADHD/Dyslexie precies?
  • Diverse oorzaken van ADHD (ADD-PDD NOS) Dyslexie
  • Mogelijke aanpak via: voeding, orthomoleculaire middelen, Chinese kruidengeneeskunde en Etherische Oliën en Spray
  • Het aanleren en ondergaan van de ADHD/Dyslexie Voet Massage

 

Voor wie:

Voor elke therapeut en geïnteresseerde die met kinderen en/of volwassenen die ADHD/Dyslexie hebben, te maken heeft. Of voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze problematiek.

 

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595