Generated buttonZondag 2 juni 2019

 10:00 – 15:00 uur

Elk jaar staat één van de negen karakters vanuit de Vijf Elementen levenscyclus centraal in de Nine Star Ki cyclus van de Chinese Astrologie.

Vorig jaar bevonden wij ons nog in het Vuur jaar, een zichtbaar jaar met veel vurige situaties, hevige veranderingen en transformaties en dit alles in hoge snelheid. Op 5 februari 2019 zijn we overgegaan naar een nieuw Chinees jaar, namelijk het jaar van Aarde 8. Dit zal een heel ander jaar gaan worden, het jaar van de Berg, een jaar van meer stabiliteit, maar ook een zoektocht naar balans en dit geeft een andere energie.

De Berg komt niet zo makkelijk in beweging en dit gaan we zeker ervaren en voelen. In het Aarde 8 jaar staat de Qi centraal die in het teken staat van de Oer-Qi.

De Berg staat voor rust, naar binnen keren en meditatie, het betekent terugkijken naar wat is geweest, afronden, stopzetten en tegenhouden en de Berg zet processen stil, stopt vooruitgang en conserveert dat wat er reeds is. De Berg geeft ons houvast.

In het Aarde 8 jaar staan de kwaliteiten, talenten, mogelijkheden, processen en valkuilen centraal die de specifieke Qi van het huis van Aarde 8 in zich draagt, onder de invloed van het Aarde 5 Element.

Alle andere 8 karakters Water 1, Aarde 2 & 5 , Hout 3 & 4 en Metaal 6 & 7 verhuizen daardoor ook, en gaan ergens anders wonen. Dat betekent dat jouw eigen elementen van je Nine Star Ki blauwdruk in 2019 mee verhuizen.

Wil jij ook graag weten waar jouw elementen naar toe verhuizen en wat de gevolgen hiervan zijn?

Lijkt het jou ook leuk en interessant om duidelijk te krijgen welke veranderingen, mogelijkheden en valkuilen ons staan te wachten in 2019?

Wil je graag weten hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan?

Dan ben je van harte welkom op deze speciale dag die helemaal in het teken staat van de Aarde 8 en zijn invloed op de andere elementen.

Deze dag zal je helderheid en duidelijkheid geven over wat 2019 jou energetisch en spiritueel heeft te brengen en welke unieke mogelijkheden er voor jou klaar staan.

Je kunt deelnemen als je kennis en ervaring hebt van de Nine Star Ki en de invloed van de Vijf Elementen. Er is plek voor maximaal 10 lieve mensen dus geef je snel op via info@rebyourbody.nl

Heb je deze NSK ervaring niet en ben je wel reuze nieuwsgierig! Je kunt nog aansluiten bij de 3-daagse NSK cursus die start op 11 mei zodat je 2 juni hier ook bij kan zijn.

Jouw bijdrage € 90 incl. lunchbuffet.

Kom je een 2e keer dan betaal je maar € 50

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595