Generated button23 & 24 november 2019 / 10:00 – 16:30

In de beweging van de Vijf Elementen, bewegen zich ook de Vijf Shen, de bezielingen van de 5 Yin organen en de vertegenwoordigers van de 5 karakter eigenschappen. Binnen deze bewegingen moet alles in balans zijn, zodat de Qi stroomt. De (“hoofd”) Shen, is de geest van het Hart en is de Keizer. De andere 4 Shen kunnen gezien worden als de Ministers. Als de Ministers doen wat de Keizer graag wil, ze onderling goed overleggen en de communicatie met de 5 organen (de afgevaardigden) goed verloopt, zal ons lichaam ook goed in balans zijn. Je kunt je voorstellen als 1 Minister dwars gaat liggen, dat dit direct effect heeft op jou als persoon en raak je instabiel en uit balans, met als gevolg dat je klachten ontwikkelt.

WELKE ELEMENTEN ZIELSASPECTEN ZIJN ER?

Het element Metaal bevat het zielsaspect De Po en huist in de longen. De po is de gegronde en stoffelijke ziel en neemt de dromen van de Hun en maakt ze waar. Po vormt zich tijdens de conceptie en lost op in de aarde na overlijden.

Het element Hout bevat het zielsaspect de Hun en huist in de lever. De hun is de etherische of hemelse ziel, de grote dromen ziel waarmee je contact kan maken met je artistieke kant. De hun daalt in bij de geboorte via de fontanel en keert terug naar de kosmos bij overlijden.

Het element Vuur bevat het zielsaspect Shen en huist in het hart. De Shen in de betekenis van ‘geest’, bestaat uit aspecten van de andere 4 zielen, aangevuld met zijn eigen kenmerken. Hij zorgt dat geen van de andere Shen meer of minder aanwezig is dan de anderen.

Het element Aarde bevat het zielsaspect Yi en huist in de Milt. De Yi is de ziel van de gedachten en zorgt voor het denken, hiermee wordt elke droom geanalyseerd en onderzocht.

Het element Water bevat het zielsaspect  Zhi en huist in de Nieren.

De Zhi is de ziel van de wilskracht, vastberadenheid en moed om het tot het einde door te zetten. Wanneer je Zhi gezond is, kies je altijd de juiste droom om werkelijkheid te laten worden.

WAT IS JOUW KARMA?

Met behulp van de Nine Star Ki Blauwdruk van je Ziel gaan we je karmische elementen aan het licht brengen. In deze 2-daagse workshop neem ik jullie mee op zielenreis en zo zorgen we dat de 5 Shen je helpen bij het leiden van het leven dat je graag zou willen. We gaan dieper in op de karmische invloeden op de 5 Shen zielsaspecten, zodat we gaan ontdekken welke karmische patronen er zijn ontstaan die van invloed zijn op jouw familie structuur en op je huidige leven. We gaan met behulp van zielenreizen, op zoek naar het thema welke vaak al generaties lang een rode draad vormt. Vervolgens gaan we dit opruimen, schoon poetsen en helen, zodat je je weer vrij kan voelen en bewegen op jouw levenspad.

WAT GAAN WE BELEVEN?

1e dag:

  • Opnieuw doornemen van jouw Energetische Zielen Blauwdruk, welke is gebaseerd op de Nine Star Ki en de Vijf Elementen. Dit is de Blauwdruk die klaar staat voor jouw levenspad.
  • Doornemen diverse vraagstellingen zoals: In welk gezin ben jij terecht gekomen? Welke karmische Elementen en bijbehorende thema’s horen bij jou? Hoe is jouw relatie en welke hindernissen doorloop jij met de rest van de familie?
  • Uitleg van de 5 Shen, de Zielsaspecten vanuit de Chinese Geneeskunde
  • Trancereis om contact te maken met je persoonlijke Spirit
  • Zielenreis, een reis waarbij je beelden doorkrijgt vanuit de ziel.

2e dag:

  • Doornemen van ervaringen en inzichten van de eerste dag
  • Familie patronen (h)erkennen door systemische opstellingen
  • (H)erkennen van jouw Levensthema

Deze workshop kan je alleen volgen als je de Workshop Vijf Elementen Blauwdruk Nine Star Ki hebt gevolgd!

Jouw bijdrage is € 210

+31622778595
Bel of Whatapp
+31622778595