Zielenreis

Zielenreis

Heb je het gevoel dat je vaak in cirkels rondloopt in je leven? Merk je dat er zich steeds thema’s aandienen, maar begrijp je de boodschap niet? Zijn er in jouw leven belemmerende verbindingen welke je graag gedag wilt zeggen? Zou het kunnen zijn dat er een kras op je zielenplaat zit, waardoor je steeds in een soort lus komt van herhalingen?

Dan kan een Zielenreis je inzicht geven op vragen waar je al langere tijd mee loopt. Door een reis te maken terug op jouw tijdslijn, kunnen we op zoek naar gebeurtenissen die een indruk hebben achter gelaten op je zielenplaat.

Wat voor reis gaan we maken?

Je mag helemaal ontspannen komen liggen en je laten begeleiden door de stem van Natasja. Ze neemt je mee op de tijdslijn van jouw leven, en we reizen helemaal terug naar het grote universum, daar waar wij vandaan komen. We reizen samen met de hulp van de Spirits en krachtdieren. We gaan op zoek naar jouw energetische lekken, belastende verbindingen, ooit gedane beloftes of oude levens die in de weg zitten. We gaan op zoek naar de patronen in jouw leven. Daar waar er hulp nodig is helpt ze jou deze los te laten en weer op te vullen met helend licht.

Een Zielenreis geeft je de mogelijkheid om antwoorden te krijgen waar je al zo lang naar verlangt. Het vergroot je innerlijke en emotionele kracht, zorgt voor meer focus en zorgt voor een grotere zelfredzaamheid in het leven. Wat ook heel bijzonder is dat het je spirituele bewustzijn vergroot en je contact met de spirits, gidsen, engelen en krachtdieren verbind.

Je kunt je Zielenreis inplannen bij Natasja via: Soul Coaching

UPDATE : het Corona virus & onze praktijk

❗️Verlenging van de maatregelen: Praktijk tot en met 28 april gesloten❗️

🌸Helaas kunnen wij, tot in ieder geval 29 april elkaar niet ontmoeten bij ons in de praktijk.

Dit betekent dat wij alle afspraken en workshops zullen gaan verplaatsen. Wij zijn nu druk bezig om iedereen te benaderen, om de afspraken te verplaatsen. We vertrouwen erop dat dit helemaal goed komt, we geven de moed niet op!

We beseffen dat dit iedereen raakt, allemaal op onze eigen manier. De impact is voor ons allen enorm, maar ook verschillend.

Immuun thee voor interne ondersteuning.
Graag wil ik wijzen op een Psycho-emotioneel aspect. Het hebben van mentale / emotionele stress (ook wel dis-stress genoemd) is juist nu vanwege het Corona-virus een factor die aandacht zou moeten krijgen.
❤ Ik weet dat veel van jullie zich zorgen maken. Dat is ook terecht. Maar het is vooral belangrijk om rustig te blijven en goed voor jezelf blijven zorgen. ❤ Zeker in deze tijd van stress en onzekerheid is het belangrijk om kalm te blijven, rustig door te ademen en voldoende te bewegen en te rusten ❤ Wees lief en behulpzaam voor elkaar ❤

❤  We sturen jullie veel licht en liefde ❤ om deze tijd met zijn allen door te komen in rust en verbindende kracht.

Liefdevolle knuffels van Mario & Natasja